HomeContact
  Zorgcentra Rivierenland
Vacaturemelding
Deze vacature is gesloten!
Voor de flexpool van Zorgcentra Rivierenland zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Verzorgende IG

0 uur contract

 

SZR heeft meerdere locaties in de regio Tiel, Neerijnen en Geldermalsen. Er werken ruim 1000 medewerkers binnen de organisatie. In de flexpool zitten medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, zowel in aantal uren per week als op de diverse locaties/afdelingen van de organisatie.

De flexpool wordt gebeld als er behoefte is aan extra inzet op een afdeling. Bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens vakanties of bij knelpunten in de bezetting. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd. Medewerkers van de flexpool hebben een dienstverband bij SZR en zijn op verschillende tijden en locaties inzetbaar. Zo kan het dus zijn dat je de ene dag in een verpleeghuis werkt en de andere dag voor Zorg Thuis aan het werk bent.

Je kunt aangeven wat je voorkeur is qua afdelingen, doelgroepen en/of locaties om te werken. Wij bieden diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Daarnaast hebben we een uitgebreid inwerkprogramma en bieden wij intervisie momenten.
Wij vragen:
- diploma Verzorgende I.G. niveau 3;
- enthousiaste mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij de cliŽntenzorg;
- bereidheid tot het werken in een rooster met wisselende diensten en werken op de verschillende afdelingen/locaties van de organisatie.
 
Wij zoeken ook HBO verpleegkunde studenten die bijna afgestudeerd zijn, die een bijbaan zoeken voor naast hun opleiding.

Om in aanmerking te komen voor een dienstverband binnen Zorgcentra Rivierenland, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraag hiervoor ontvang je van de afdeling P&O bij het eventuele arbeidsvoorwaardengesprek.

Deze functie is ingedeeld conform de CAO VVT, in FWG 35.

Nadere informatie over deze functie kun je krijgen bij Joke Habets, teamleider flexpool, op telefoonnummer 0344-671470, maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden via onderstaande link.

HKZ keurmerk